Valóban lesz Lite verzió a Xiaomi Mi A2-ből

A Xiaomi hivatalos Twitter oldalán tűnt fel először egy olyan poszt, amiből két valami bemutatója sejlett, ezt követte egy, a Xiaomi Mi A2-t és Mi A2 Lite-ot konkrétan megnevező poszt is, amely a dátumot és a helyszínt is megerősíti. A nemzetközi forgalomba szánt készülékek spanyolországi bemutatója július 24-én esedékesek, a specifikációt viszont még mindig csak sztahanovista webshopok és viszonteladók információiból tudjuk.


[+]

Annyiban érdekes az első poszt, hogy a lengyel webshop és tegnap az AliExpress is listázta már az eszközöket, a méretkülönbség viszont az adatok alapján nem tűnik akkorának, mint a sematikus rajzon. A Mi A2 specifikációja teljesen biztos, lévén a Mi 6X-re húztak módosítatlan Androidot, illetve a Lite sem teljesen új, valószínűleg a Xioami Redmi 6 Pro lesz az. Előbbi 5,99 hüvelyk, utóbbi pedig 5,84.


[+]

Az AliExpress mondjuk véletlenül árulni is kezdte tegnap a még be sem mutatott készülékeket, mellesleg jóval kedvezőbb áron, mint amiről eddig tudunk. Tény, hogy az európai árakat még korrigálni kell némi közteherrel, de az valószínűleg semmilyen esetben sem lesz a készülék árának majdnem a fele. Azóta egyébként két verzió érhető el az online piacon, 3/32 GB-os memóriacsomaggal ma már 190 helyett 199 dollárért (55 ezer forint), illetve 4/64 GB-tal 210 helyett 229 dollárért (63 ezer forint).

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Xiaomi Mi A2 és Mi A2 Lite

    Folytatódik a kínai gyártó Android One szériája, a második körben a dupla kamera közös jellemző, notch azonban csak az olcsóbb darabra került. Nagy hangsúllyal emlegették a kamerákat.

Előzmények

Hirdetés