Változtatható apertúrájú lencsével érkezik az R17 Pro

Félig már hivatalos az apró bevágást kínáló Oppo R17 – írtuk hétfőn. Hivatalos azért, mert a termék és a termékoldal élesítve lett, és félig azért, mert több adat is hiányzik róla, például a különféle variációk ára. Eleve két modellt vártunk, és eddig csak az R17-ről derült ki több hivatalos részlet, így az apró bevágás, a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó vagy a Snapdragon 660 SoC.

Az R17 Prót a teljesítménytesztek alapján a némileg erősebb Snapdragon 710 hajthatja meg, ám nem ez lesz az egyetlen előnye: kamerában is szintet lép az alapmodellhez képest. Bár a hátlapi dupla modul 16 + 5 megapixeles lehet az előd 16 + 20 megapixeles kombinációjával szemben, az 1/2,6"-es Sony IMX519 modul elles egy trükköt a prémiumkategóriás Galaxy S9-től: a változtatható apertúrát.

A Galaxy S9 változtatható apertúrájú főkamerát kapott
A Galaxy S9 változtatható apertúrájú főkamerát kapott (forrás: Leikeji)

Az S9 nappal f/2,4-es rekeszértékkel rögzít az élesebb lencserajzolatért, és f/1,5-ös blendével éjszaka, a több fény befogásáért, és ugyanezt fogja kínálni az R17 Pro is, derül ki az Oppo hivatalos videójából. Mindez az alapmodell apró szenzorszigetével és a képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval ütőképes ajánlattá teszi a drágábbik kiszerelést. A páros a hétfői, augusztus 18-ai információval szemben úgy tűnik, augusztus 23-án startol el teljes valójában, méghozzá Sanghajban. Addig is itt az alapmodellről egy kedvcsináló videó:

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés