Vegyél zenét karácsonyra! (x)

Legyen szó adapterről, fülhallgatóról, fejhallgatóról vagy hangszóróról, a Baseusnál biztosan találunk egy kellemes ár/érték arányú megoldást.

Legújabb PR-cikksorozatunkban a Baseus termékkínálatát nézzük át a komoly raktárkészlettel, és azonnal elérhető cseregaranciával kecsegtető Baseus Westend, az első hivatalos európai márkabolt segítségével. Miután a férfiaknak és nőknek szánt ajándékötleteket végigvettük, kicsit specifikusabban járjuk végig a gyártó által képviselt kategóriákat. Ahogy azt a cím is sugallja, most az audio-vonalon mutatunk be néhány terméket.


[+]

A Baseus márkanévvel szimpatizálók egy része minden valószínűség szerint 2016 utáni, azaz USB-C-s MacBook Pro-tulajdonos, amihez a gyártó nagyon gyors reagálással kínált jó árú, megbízható bővítőhubot, de ugyanezt a vonalat viszik az iPhone-ok kapcsán is. A vezetékes zenehallgatást és töltést egyszerre lehetővé tevő Dual Lightning átalakítóik már 4500 forinttól elérhetők, mi viszont a három az egyben megoldást próbáltuk ki, amire a két Lightningon kívül egy 3,5 milliméteres jack is került, tehát egyszerre két hangeszközt is tud fogadni, 7500 forintos áráért pedig analóg kimenetben simán hozza az Apple szimpla, mára már nem is tartozékként járó, hanem külön megvásárolandó jack-adapterének minőségét, a digitális oldal pedig értelemszerűen a fülesen múlik, ugyanúgy, mintha közvetlenül a mobilba dugnánk a csatlakozót.


[+]

Áttérve a konkrét hangkeltőkre is azt tapasztaljuk, hogy legfeljebb a bőség zavara miatt eshet kétségbe az érdeklődő, mert hiány egyik kategóriában sincs. Fülhallgatók közül a nyakpántos kialakítású megoldások képviselnek igen jó ár/érték arányt, alapszinten már 8500 forintért is elérhető hangvezérlős, vezeték nélküli in-ear megoldás, mi pedig az igen komoly fegyvertényt jelentő aktív zajszűréssel szerelt változatot, a 17 000 forintos S15-öt próbáltuk ki. A próba során kényelmes kialakítást, erőteljes, élénk hangzásvilágot és monoton külső zajokat jól szűrő aktív megoldást tapasztaltunk a kis tömegű fülespártól, így aztán azt mondhatjuk, hogy aki a tízezres árkategóriánál egy szinttel feljebb lépne, de nem adna ki sokat a nagy márkák zajszűrős kütyüjeiért, az bátran megveheti ezt a kütyüt.


[+]

Nem felejthetjük el a manapság egyre népszerűbb teljesen vezeték nélküli kategóriát: a 17 000 forintos árszinten már ilyet is kínálnak, persze aktív zajszűrés nélkül, viszont egy kellemesen megszólaló, 8 milliméteres átmérőjű dinamikus hangkeltővel, ami megfelelő illesztékkel használva nagyon élénk basszusokat nyújt, egyébként pedig - saját kategóriáján belül értelmezve - kellemesen szól, nincs magas alapzaja, vágottnak érződő tartománya, vagy egyéb, komoly hibája. Aki csak telefonáláshoz, egyszerű, de a tipikus mono BT-füleseknél jobban kinéző megoldást keres, az választhatja a szimpla, 8000 forintos verziót is.


[+]

Végül, de nem utolsó sorban az E03 névre hallgató kültéri hangszórót próbáltuk ki, ami elsősorban menő megjelenésével és papíron 360 fokos sztereó hangzásával hívja fel magára a figyelmet. 11 000 forintos árával és 3W-os teljesítményével alkalmas arra, hogy egy kártyázós, beszélgetős estén az asztal közepére helyezve szolgáltasson némi háttérzenét úgy, hogy ne csak a csapat egyik vagy másik oldala felé szóljon, viszont ennél sokkal többet nem szabad tőle elvárni, sem hangerőben, sem részletességben. További érdekes kütyükért érdemes átnézni a Baseus Westend kínálatát online, illetve az üzletben is.


[+]

A "mobilarena" kód bemondásával olvasóink 10% kedvezményt kapnak személyes vásárlások esetén, az internetes rendelésnél pedig ugyanezt a kuponkódot kell beírni a kedvezmény igénybevételéhez.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés