Vezeték nélküli fülhallgatóval érkezik a Palm

Ki emlékszik még a Palm márkanévre? A korábban megszűnt márka három éve a TCL-hez került, minimalista mobiljuk mellé pedig TWS fülest is fognak kínálni.

Egykor viszonylag híres és ismert márkanév volt a Palm, az utolsó mohikánok közül pedig talán a 2009-es Prē széria lehetett ismerős sokaknak, az azóta eltelt körülbelül 12 év azonban szinte teljes csendben telt el, a Palm volt a HP-é, három éve pedig a TCL tulajdonában áll, de túl sok újdonság itt sem történik vele. Palm Phone néven készítettek egy bankkártya méretű, egyszerű okostelefont 2018-ban, a mára kifejezetten elavultnak számító eszközt pedig ugyan azóta sem frissítették, de termékoldalát még mindig megtartották.

[+]

Újdonságként viszont érkezik a Palm Buds Pro, ami a gyártó TWS fülhallgatója: in-ear kialakítású, szilikon harangokkal ellátott eszközként kerül forgalomba, oldalanként három mikrofon teszi lehetővé a tiszta beszélgetési hangminőséget és az aktív zajszűrést, 10 milliméteres dinamikus hangkeltőn át szólal meg rajta minden tartalom, 4,5 órás ANC-s üzemidőt és 5,5 órás zajszűrés nélküli üzemidőt kínál egyhuzamban.

[+]

IPX4 szintű, tehát közepes víz elleni védelemmel, szaténfekete színben kerül piacra, 129 dolláros ajánlott fogyasztói ára pedig 31 ezer forintnak megfelelő 99 dollárra van csökkentve az előrendelési időszakban, és vehetünk hozzá gyári szilikon tokot is, 15 dollárért. Ha a termék önmagában nem is hangzik túl érdekesnek, az mindenféleképpen izgalmas, hogy ennyi idő után ismét hallunk erről a márkáról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Palm

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés