Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arty

    veterán

    válasz RobbyJr #60027 üzenetére

    Anno fana hírlevél kapcsán (fel se voltam iratkozva) nézegettem a DD+ -t és hogy 15nm és és és :) és mondom megnézem, mennyi lenne a DD+ álomszett... nem fért be milla alá. De a baj megtörtént, mert amikor moby lelkendezett kicsit a fanájáról nemolyrég, megint összeraktam én is egy konfigot, nem DD+, semmi extra, csak ami "most is van thrustmasterben"... az lett 840e, ami így spórolós szettként konkrétan nevetségesnek (nem viccesnek!) hatott. Pláne, amikor látod a már akkor is akciós pécés bundlékat mellette... :(

    Perecekkel szerintem megleszek sokáig (persze TH-n sem a mostaniakkal kezdtem...), érzésre szerintem hozzák majd a mostani TH F1 és TH Sparco R383 szintet, ami nekem sok éve bőven elég. Kvázi azoknál jobb nem is kéne/kell nekem. A lényeg úgyis a DD... (amit valami szimezős helyen próbáltam először, sok-sok éve és azóta rágtam a kefét, hogy azért AZ mennyivel valódi autósabb érzet már...). Persze az akciós, QR1-es Fana F1 kihagyása nagyon fáj, tegnap kellett volna ébrednem, de akkor lehet kerek rimnek a WRC-t veszem QR1-el és bár árban jobban jövök ki, de a minőséget... nemtudom. QR2lite-tól pedig a QR1lite miatt féltem, anno talán Kozmy gyorskötözős, elrepedt műanyagot mutató képei és intelmei beégtek az agyamba.

    Tud kevés lenni a 8nm?? Én a T300at is kb csak 75%-on használtam, az elég nagy/nehéz 33as rimmel... a kis formulával meg még kevesebbel. Egy ideje nem jártam itt, volt aki befürdött a 8nm-el és feljebb "kellett" lépnie? Ne ijesztgess :( (ráadásul fanára kisebb/könnyebb rim is kerül!)

    szumma: a konzolos, pontosabban a playstationos DD-zésnek brutális felára van, pláne ha nulláról kerülsz a Fana ecosystembe :( nehéz elképzelnem, hogy én erre még akár +1 eurót is "valaha" költsek.

    #60024 fatal`
    köszi! akkor a base és pedál csavarjainak utánanézek, veszek belőlük, borzalmas érzés lenne, ha minden ittlenne és nem tudnám AZONNAL összerakni játszósra :) persze január közepéig lesz bőven időm....

    #60026 jlaci74
    hjaa, ha max felbontás kell, akkor a konfig nagyon egyszerű: rtx4090 és 7800x3d. cpu lehet elég lenne kisebb is, de a 4090 mellett az már csak aprópénz, menj biztosra ;) Forzában a 6700xt és 5600as cpu mindenesetre nem elég még a bűvészkedős, nem maxos 1440p-s grafra se pécén, és az hol van még a "legmagasabb" felbontástól :( (és nekem csak fix 60fps lett volna a cél)
    PC-s WRC-ről pedig ámblokk csúnya dolgok keringenek, persze lehet szerencséd a pécélottón ;) (digital foundrynak pl 12. gen csucs i7 és 4090 nem nyert)

    XSX-el viszont a pécés szimektől esel el (szerencsére AC/ACC/F1/WRC van konzolon is), ill. a DD-s kormányválasztékod is brutálisan beszűkül :)

    [ Szerkesztve ]

    "ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák