Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joydrv

    tag

    válasz Wade0303 #102348 üzenetére

    "Kérdés, hogy akkor hogyan kerülsz egy szakmai forumra?"
    Nem tudom ezt honnan veszed, hogy ez egy szakmai fórum. Ez a topic teljes egészében átlagfelhasználóknak készült. Megveszünk ilyen olyan boxokat és megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, hogy egyik másik OS-sal, vagy beállítással mit veszünk észre. Persze vannak, akik valamilyen témában jártasabbak, vagy mint néhányan, tényleg a fejlesztők keze alá végeznek teszteléseket, de ettől függetlenül ez egy normál, beszélgetős, informatív csoport.
    A lényeg, hogy itt alapból nem fejlesztőmérnökök, vagy speckó programozók vitáznak egymással. Mint láthatod, a legtöbbünket nem is érdeklik a szakmai rizsák. Az olyan bugok sem, amik laikus szemmel egyébként sem észrevehetőek. Kisebb-nagyobb hibák egyébként minden egyes boxban, minden egyes fw-ben előfordulnak. De mint mondtam, mi nem szakmai fórum vagyunk, nem is ezeket keressük nagyítóval a filmeken. Aki ezekre van kihegyezve, az keresse fel a CoreElec hivatalos oldalait és ott közvetlenül írhat a fejlesztőknek. Tőlük biztos "szakmai" választ is kaphat.

    "Ja persze, ha az ember rákölt egy csomó pénzt jó TV-re, lejátszóra, meg streamekre/lemezekre akkor minek is kicsit utána nézni, hogy mik a helyes beállítások. Csak vakon hinni kell benne, hogy "jól van az úgy" hiszen drága volt."
    Az hogy ki mennyi pénzt költ a sajátjából, ahhoz szerintem senkinek semmi köze. Neked sem! Az, hogy a saját dolgait hogyan állítja be tetszése szerint, hát ez is abszolút magánügy. Pl minek nézze a rideg és száraz "valóságot", ha a szemének kellemesebb egy kissé túlszínezve nézni a filmeket? Én így állítom be... most akkor én pl mi vagyok?
    Mint mondtam, megosztjuk egymással a tapasztalatokat, de szó sincs arról, hogy itt bárkinek leszóljuk a dolgait, szokásait. Magunknak vagy a családunknak szórakoztatás címén vettük a cuccainkat. És pont ez lényeg itt is a fórumon: szórakozás!
    Elvárjuk mindenkitől, hogy ezt a szellemet tartsa tiszteletben!

Új hozzászólás Aktív témák