Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wade0303

    aktív tag

    válasz joydrv #102352 üzenetére

    "Nekem az a benyomásom, hogy pont fordítva van." -Előbb írtál egy kisregényt arról, hogy itt nem fejlesztőmérnökök és speckó programozók vannak, hanem átlag felhasználók. Ha most meg az a "benyomásod", hogy nem okosakat írtunk hanem "pont fordítva", akkor esetleg nekiállhatnál végre érvelni és megmutatni hol, miben tévedtem én vagy mások.

    "De, hogy "átlag userként" mihez kezdünk vele, azt bízd ránk nyugodtan." - Most az átlag usert azt miért idézőjelezed, te tartottad fontosnak hosszasan részletezni, hogy itt bizony átlag userek vannak, már a saját korábbi szóhasználatod sem felel meg? Minden új bekezdéseddel ellentmondassz az előzőnek és magaddal vitatkozol.

    Tényszerűen írtam a DoVi-ról (természetesen a tévedés lehetőségét fenntartom), ezzel szemben te "benyomásokról" meg "szórakozásról" beszélsz anélkül, hogy bármit is egyáltalán megpróbáltál volna cáfolni
    Téged bánt, hogy bizonyos eszközről, felhasználási szokásokról leírjuk, hogy miben helytelen, mi nem működik úgy ahogy azt bizonyos user elképzelte és megosztotta. Nyugodtan mondhatod, hogy a te szubjektív ízlésednek a hibás beállítás tökéletesen megfelel. Én pedig el fogom ismételni, hogy az hibás beállítás, főként akkor ha észreveszem hogy valaki éppen ilyen hibás eljárásokat ajánlgat másoknak (innen indult ki az egészvita amibe aztán újabb és újabb emberek álltak be).

    A ráerőltetés vád szintén marhaság, itt van egy idézet tőlem ma reggelről amit ugyanerre a tipusú okfejtésre adtam egy másik forumozónak:
    "Élvezd nyugodtan, semmi gond nincs ezzel."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák