Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wade0303

    aktív tag

    válasz Joshi #102362 üzenetére

    "Ő meg mindenkit is elhajtott, mert hogy képzeli mindenki hogy egy rossz dolgot használ."

    Csak, hogy még egyszer tisztázzam: nem a használattal volt/van gondom hanem azzal az ajánlással, hogy "működik, nincs vele semmi gond".
    Akinek már megvan a Homatics vagy hasonló, nyugodtan használja ezt a félmegoldást. De lejátszó után érdeklődőknek ne sugalljuk azt, hogy nincs is szükség a FEL támogatásra mert gond nélkül átkonvertálják a lejátszók p8.1-re.
    Ha félmegoldást ajánlunk akkor úgy korrekt, ha kifejtjük milyen hiányosságokkal jár.
    Legalábbis és így látom helyesnek, ennek mentén szálltam vitába. Mivel úgy tűnik a többség szerint teljesen elfogadható "kicsit hibás" megoldásokat a hibák említése nélkül ajánlani, így nem fogok innentől beleszólni.

    Az én jelenlegi ajánlásom lokális tartalmak lejátszására az Ugoos AM6B Plus, Minix U22XJ Max és FireTV Cube Gen2, mindegyik CoreEelec-el.
    Streamingre pedig a TV saját szoftvere, amennyiben nem 2020-nál régebbi modell. Ha régebbi akkor FireTV Stick 4K Max az előbb említett lejátszók valamelyike mellé.

    "A Dolby Vision kicsit túl van tolva, sok esetben főleg a streameknél egyszerűen csak rá van "dobva". - Arányaiban nézve a lemezeken gyakoribb a kamu DoVi mint streameken. Pl. Sony lemezek nagyrésze vagy James Cameron összes UHD mastere.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák