Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pinnacle

    nagyúr

    válasz vargalex #92019 üzenetére

    Szia! Köszi mindenkinek! Még nem volt arra példa, hogy X96Max Plus CPU hibás lett volna? Nem tudom, hogy az enyémnek ez a gondja vagy csak a hűtés. Bekapcsolásnál, olyan "zizis" kép villan be, ami a másolásvédelem miatt látszódik, illetve ha jól emlékszem VGA RAM hibánál is ilyen szokott lenni. Egyébként nem lehet paranccsal 667MHz-en maximálni a sebességét?
    Persze, hogy hardveres a lejátszás.
    Geekbuying ezt írta.
    1. Confirm the connecting again(need to follow this connect order): Connect HDMI cable, then power adapter. (please make sure the cables can work normally )
    2. Please change to another new charger and try again.
    3. Please change different TV or other HDMI cables, to have a try.
    Nem hiszem, hogy ettől melegedne, fagyna, de megcseréltem a kábeleket az X96Max-al. Ugyanúgy melegedett, sőt 79°C is volt, viszont nem fagyott. Úgy néz ki ez az információtól, process infotól, debug infotól van. Akár légegéren, akár billentyűzeten indítom el. Lehet annyira ki van feszítve a rendszer, hogy már ettől is összeomlik.
    dmesg is hibát jelez, amikor először elindítottam, az összes korábbi parancsot kitörölte, még 2x indítottam el. vargalex illetve aki tudja nézze meg legyen szíves, lehet látszik, mi a probléma.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák