Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spgabor

    aktív tag

    Sziasztok!

    Három kérdésem lenne Androiddal kapcsolatban. Mivel tesómtól megörököltem Wayteq xTAB-70-es tabiját. Egyik problémám az, hogy az normális, hogy amikor bekapcsolom, körülbelül 30-40 másodper amég elindul, addig csak a Wayteq felirat látható. Nem kellene gyorsabban felállnia. Vagy ez mitől függhet (esetleg telepített játékoktól)?
    Másik kérdésem kapcsolódik az előzőhöz. Néha bekapcsolás után annyira lassú, hogy az érintést is alig tudja érzékelni, így a billentyűzár kioldása és a programok használata is nehézkes. Valamilyen program időzített folyamata akaszthatja meg a háttérben? Bár egyedül a rendszerrel csak a Viber van a futó folyamatok között. Mivel orvosolhatnám ezt a problémát?
    A harmadik kérdésem a video lejátszás. Mivel sokat vonatozom, ezért ez elég fontos számomra. Olvasgattam fórumokat, de nem találtam eddig megoldást a problémámra. Amikor hozzámkerült a gép, leszedtem a mobo playert, mert azt olvastam róla, hogy jó lejátszó és sok formátumot ismer. Viszont amikor nem sorozatot akartam nézni, hanem rendes filmet (eddig kettőt próbáltam, mindegyik sima .avi), akkor a hangot nem játssza le. Ezért leszedtem a mobo player pro-t, valamint kodekeket is töltöttem (bár azok között nem igazodtam ki), ez viszi a hangot, de pixelesen és szaggatva játssza a filmeket, valamint felirat sincs. Easy video playerrel ugyan ez a helyzet. Tudtok olyan lejátszót mondani, ami viszi az elterjedtebb formátumokat akadás mentesen hanggal, és a feliratokat is rendesen kezeli?

    Android verzióm 2.3.4

    bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, előre is köszönöm azoknak, akik végigolvassák és segítenek/tanácsot adnak. :)

    Üdv:
    spgabor

Új hozzászólás Aktív témák