Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mcpipy

    újonc

    válasz PaladiN #1921 üzenetére

    Hi,
    Nem nem vagyok pesszimista csak irtam egy olyan hozzaszolast ami realistabb mint az atlag.
    Ha kijossz minimalberrel kezdesz altalaban.Foleg az aki nem beszel jol angolul.
    A lakasaraknak ahhoz van koze,hogy mivel magasak sokat kell dolgoznod, hogy ki tudd fizetni a kerod.Lehet hogy van reszletfizetes, de mivel egy egyszobas lakas ara is 100ezer font korul mozog szamolj utana, hogy havonta mennyit kell torlesztened,plussz a beugro deposit a banknak es az ugyvedi koltsegek,stamp duty elviszi a 7%at a lakas teljes ertekenek.Ezt egy osszegben elore cashben ki kell pengetned.ez 10ezer font kezdetnek.Szerinted ezt melyik magyar tudja kipengetni?Aztan a havi torlesztoreszletek 25evig.Persze itt is van reszletfizetes. ;]

    A noverekkel kapcsolatban pedig nem azert van sok nover es keves munka mert annyi magyar ment ki ezt nem mondtam,hanem mert a vilag minden tajarol jottek noverek plussz az angol allam tamogatta a noverkepzest,mert meg par eve noverhiany volt.De most mar nincs.Hidd el nekem,en Angliaban vagyok,egyetemre jarok es ismerek olyanokat akik nurse szakra jartak es fel eve keresnek munkat.Pedig angolok.Az hogy munkaerot kozvetito cegek vannak az igaz,sot mindig lesznek mert jo penz es nincs felelosseg.(Tildy szerintem amugy nem novernek megy).
    Arra pedig, hogy a legtobb ember hazamegy te is pelda vagy.400ezer forintot kerestel,megis visszamentel.En nem azt mondtam, hogy az emberek a penz miatt mennek haza,hanem hogy hazamennek.Annak ellenere.
    Segito szandekkal irtam,hogy realisan lasson mielott kijon.Irhattam volna szepeket is,de inkabb rosszabbat irjak es felkeszulten jojjon ki mint hogy rozsaszinben lasson belefeccoljon egy csomo penzt es belebukjon.
    Az utolso par honapban nem egy embert lattam aki kijott es aztan sok penz elvesztese utan hazament munka es penz nelkul.
    Ennek ellenere vannak emberek akiknek megeri kijonni.Irtam ezt korabban is.Peldaul ha otthon sincs munkad akkor nem veszithetsz semmit.Vagy ha olyan kepesitesed van amibol itt hiany van.
    Uff. :R


Új hozzászólás Aktív témák