Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sheldon

    tag

    válasz gali777 #6536 üzenetére

    Persze, megesik, hogy újra lelövik őket, de az is, hogy el tudnak futni. És ha esetleg engem lelőnek élesztés közben, és mázlim van, akkor az egyik felélesztett assault, az meg talán feléleszt... :))

    De amúgy meg miért ne éleszthetném fel őket? Ennyi erővel akkor lőszeres ládákat se dobáljon senki... Minek, úgy is le fogják lőni azt, akinek kellene a lőszer... :U :)

    Amúgy meg nem a pontokért megyek ilyenkor éleszteni, hanem azért, mert az a feladatom. Ha már ezt a kasztot választottam, akkor arra is használom, amire kell. Med Kit-et dobálok a csapattársaknak, és ha kell, élesztem őket. Ez a kaszt lényege. (Legalábbis szerintem)

    Támogatni életerővel a csapattársakat. És mondjuk egy támadásnál nem mindegy, hogy hány ember tud az adott ponton lenni, mert ha nincs csapattárs, akire spawnolhatnak, akkor időbe telik, míg visszaérnek. És addigra el is eshet a csapat mondjuk az adott zászlótól, ami végzetes is lehet. Persze ez csak egy játék, de ha már ilyen csapatjátékos irányultsága van, akkor miért ne csinálhatnám a "dolgomat"?

    Persze mindenki játszik, ahogy jónak látja, de számomra idegesítő, ha pl. a supportoknak hiába mondom, hogy adjon lőszert (chat-en is megkérem), mire őnagysága hajlandó dobni egy ládát, addigra már lelőnek... Számomra ezért (is) jobb a BF mint a CoD. Itt jobban kellenek a csapatjátékosok, a sikerért elengedhetetlen az, hogy mindeki csinálja a dolgát. Én tudok éleszteni, csinálom is. Más lőszert dobál, csinálja.

    Általában Conquest/Conquest Large pályákon megyek, szóval elég jól megvagyok... 64 fős szerveren van mit csinálni. Tankba pattanok, ha van jó pilóta, akkor helikopterbe beülök lövésznek.
    Szóval az assaulttal is szépen lehet boldogulni Conquest/Conquest Large-on... :)

    ✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu

Új hozzászólás Aktív témák