Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    Sokáig gondolkodtam rajta, hogy leírjam-e ide hogy jártam a hétvégén. Nem is az miatt ami történt hanem az önbecsülésem nem kicsit piszkálja, de inkább mégis megosztom veletek, nehogy így járjatok.
    AH-s sztori, nincs happy end.
    Történt az hogy betettem minimum bidre egy elég jó itemet, b/o nélkül. Már máskor is csináltam ilyet, jó látni ahogy talán többért is elmegy vmi mint amire számítana az ember. Hát többet ilyet már nem fogok tenni mindjárt megértitek miért.
    Betettem a régi kardom szombat reggel (pár oldallal előrébb postoltam az újat) min bidre első pár percbe páran bideltek is rá(a képen a vezető bid látszik):

    Látszik nem egy fos itemről van szó hanem egy 1milliárd+-osról kb.
    Sokáig nem is néztem rá mi van vele ma tudtam megint gamelni és látom még ugyanott tart mondom ez érdekes, rákerestem ahban és mit látok 0 bides és nem tud bidelni rá senki, ez volt látható AH-ban való keresésnél:

    Egyből leesett hogy ez így para mert akkor megrekedt ~3m-n és ha ezt senki se bideli túl akkor biz ennyiért megy el.
    Írtam ticketet blizz supportnak hogy segítsenek, mit lehet tenni. Első válaszuk olyan volt mintha vmi ügyeletes telefonos kisasszony válaszolt volna, magyarán nem értette miről van szó, mindeközben persze más itemet canceloztam ahban és azt írta azok tök jól megérkeztek stashbe így nincs is gond, zárta a ticketet.
    Mindeközben sejtettem, hogy ez vagy bug vagy vmi exploit.
    Én megnyitottam és írtam na-na a kérdéses item még mindig gázos mi lesz itt vki elviszi 3m-ért?
    Ekkor már egy Game master írt be is idézem mert érdekes, kiderül hogy ők kb. mit is képesek tenni(semmit):

    Hello Daniel

    Game Master Swockale here, at your service!

    I just read your ticket regarding your auction.

    I'm sorry for the inconvenience, but unfortunately we are unable to manually cancel the auction for you, or create gold or items in game. You need to wait the auction to end, or the time to cancel it, and you will receive the item back.

    Regards,
    Emanuele C./Swockale

    English Game Master Team
    Blizzard Europe

    Ebből nekem az jött le várjuk meg a végét az aukciónak és lehet visszakapom az itemem, hát nem így történt, gyak. végül ennyiért adtam el egy közel 1 milliárdos itemet:

    Majd utánanéztem (köszi Sárpac a tippet hol) és ezt találtam:
    http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/8241674730

    Ami kiderül, ez egy bug az AH-ban, amit exploittal célirányosan ki tudnak használni és ez már 15 hónapja létező dolog. Nyilván blizz nem tud vagy nem akar foglalkozni vele. egyik haver rátapintott a lényegre, tőle idézem: kellett a cucc a maffiának...

    De most mit is tehetnék ugráljak még blizznek? aztán rámnyomnak egy rollbacket visszakapom a régi kardom az újat meg véletlen amilyen balfékek még törlik, inkább nem kérek belőle, ezt a békát lenyeltem.

    A lényeg, srácok sose tegyetek be már min biddel értékes cuccot b/o nélkül mert ha vmi exploitot használó gyökérnek megtetszik: akkor a cuccot fújhatja az ember.

    [ Szerkesztve ]

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák