Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    Topikgazda

    válasz chatran #75992 üzenetére

    Ilyenkor esélyesebb, hogy a lámpád olyan amilyen, vagyis magas a nyugalmi áramfelvétele, az szívja le az akkut. Simán belefér az ilyen budget márkák esetében az ilyen mértékű minőségi ingadozás.
    Egyébként baromi egyszerű kipróbálni mi a probléma forrása, még akkor is, ha nincs multimétered:
    Vedd ki az akkut a HS10-ből, töltsd előtte fel teljesen. Tedd el valahová, majd 2 hét múlva tedd bele és használd. Ha működik akkor az akku önkisülése normális, ha nem működik, akkor pedig az akku a ludas.
    Egyébként ezek a pici akkuk nem bírják sokáig az ilyen áramfelvételeket, bár már százszor leírtam és mindig el is mondom, hogy miért is nem tartom ezt az akkuméretet sokra, leírom:
    Pici az akku, pici a kapacitása és alacsony az áramleadó képessége. Amennyiben IMR akkuról van szó akkor még kisebb a kapacitása, ellenben bírja a magasabb áramfelvételt is. Turbó módban ezek a kis 1000 lumen feletti zsebcirkálók 3+ Ampert vesznek fel, ami egy ilyen kis RCR123 akkunak nagyon sok, ezek alapvetően alacsony áramfelvételre vannak tervezve. Teljesen normális mértékű elhasználódás, amennyiben nem minden nap járatod turbón, csak mondjuk heti pár alkalommal, hogy fél év után az akku annyira elgyengül, hogy már a turbó fokozatot nem is tudod bekapcsolni, és 1 év után már sajnos belefér, hogy egy ilyen akku kipurcanjon. Nem egy és nem is 2 Olight esetében járt így ismerősi körből ember, mivel mindenki csak azt nézte, hogy milyen pici és milyen "erős" a lámpácska, és persze folyamatosan a turbót kapcsolták be, mert azzal láttak rendesen a flood optika miatt.
    Szerintem teszteld fentiek szerint, ha a lámpád szívja le akkor mikor leteszed lazítsd meg a zárókupakot, és nem fogja lemeríteni. Ha az akku kuka akkor meg vegyél másik akkut, nekem a piros-sárga vonalas TrustFire jött be ilyen lámpákba, és kapásból kettőt rendelj, mikor az egyik feladja, akkor beteszed a msikat, és rendelsz megint egy ilyen akkut bele.

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák