Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz Mr.Csizmás #107922 üzenetére

    rég nem volt már fosportflém.rovat :))

    szerinted a Dishonored 2-t érdemes preorder megvenni? :R

    Előrendelésben? Csakis. ;]

    wjbhbdux: «Arról nem is beszélve, hogy a Dishonored 2 és a Watch Dogs 2 esetében is az AMD mondta, hogy segítik a fejlesztőket»
    Dishonored 2 - az idei 264. fosport [link]

    Abu85: "Nem mondtam, hogy jó port lesz. A VOID Engine egy csomó PC-s optimalizálást nem kapott meg, amit az ID Tech 6 viszont igen. De a játékot ki kellett adni, mert hoznia kell a pénzt. Majd fél év alatt összerakják, addig ne vegyétek meg. A Bethesda eleve tudta ezt, amikor lelőtték a megjelenés előtti tesztelést. Borzalmasan rosszul áll az összes aktuális projektjük, viszont nem halasztható el a megjelenésük fél évvel, mert benne áll a pénz, illetve a konzolverziók készen vannak. Szarügy, de ez van. A pénz viszi előre őket is, és az év végére tervezet projekteket ki kell adni, akkor is, ha szarok.

    A felhasználók tudnak tenni ez ellen. Szavazni kell a pénztárcával, de amíg forró a PC-s pre-order, addig ne várd, hogy ez változzon.

    A változás pedig imigyen áll: Dishonored 2 > General Discussions > Can we PLEEASSE stop preordering?!

    "I just preordered the collectors edition."

    "Don't tell me what to do."

    "Once I have a pretty good idea of when the preload is up, I'll preorder - as usual. The chances of Dishonored 2 being a disappointment or a technical nightmare is basically zero, and even if that were the case, you still have the 2 hour/2 week window to get a full refund.

    Much ado about nothing op. Preordering undermines no one."

    "Pre-ordered and excited!
    Btw. your Games Library on Steam is really weak..."

    Persze a Díszhónalj 2 speciel nem kimondottan jó djcultúrázni, mert a játék nem rossz, és idővel meg is hegesztik(talán), de a hozzáállás látszik, és ehhez képest a népek kajálják mint kacsa a mountain dewba áztatott doritost. :(

    Nem lenne nekem gondom a előrendelőkkel, amíg otthon a négy fal között csinálják, de ha még jobban elszalad a kiadókkal a ménes, azt én is megérzem, ha nem bundliig várok egy játékkal. :(

    mod: látom már DJkultúra Úr beelőzött :DDD Ki korán kel flémet lel.

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák