Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arty

    veterán

    válasz i2k #125995 üzenetére

    Egy remek szatíra a mai világról, leginkább a giga-tech-cégek kapnak a nyakukba (meg a "fészbukfüggő" lakosság...), de hülyét csinálnak szektákból is, stb. A játékmenet ezzel szemben inkább könnyed (nem könnyű, pláne h vannak nehézségi fokozatok, ez nem GTA!), azért van lehetőség okosan, lopakodva is teljesíteni, ahogyan rambózva is meg lehet próbálni.

    Autófizika felejtős, az tényleg nagyon leegyszerüsített.
    A karakterek stílusa, fizimiskája ELSŐRE biztos lesz, akinek elveszi a kedvét, mondhatni taszító lehet :DDD
    Ezen túl kell lépni, ha az ember nagyon más generáció, akkor persze nehéz ügy, de szvsz megéri...

    Bizonyos küldetések a liladildós saints row-t idézhetik ;) (én azt abban a töménységben nem bírtam! itt változatosságképp OK)

    Multi: najó, nem bírom ki :D Ne klasszikus multira gondolj! Ha még van elég játékos, akkor előfordulhat (ha nyitva hagyod a "játékod"), hogy a világodban megjelenik egy másik hekker, aki a te szingli karrieredet is megnezíti: feltör, kirabol, esetleg a rendőröknek segít téged likvidálni, mindezt akár jópofa, egymás elől bujkálós "minijáték" keretében. És ezt te is megteheted mással. Meg persze lehet coopban is lenyomni jópár küldit, meg dítmeccselni akár, de az "szokásos", szvsz szóra se érdemes.

    Volt, hogy ketten is rámszálltak, ami elég frusztráló tud lenni (+ a brutál rendőrök), de olyan is kialakult, hogy ad-hoc hívott egy ismeretlen egy coop küldire, eközben megtámadtak mások és kis dítmeccset rögtönöztünk, spontán. Pár percel később már ment a coop lopakodás, utána megszakítás nélkül mentem a dolgomra és folytattam a félbehagyott saját utam...

    [ Szerkesztve ]

    "ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák