Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • i2k

    senior tag

    [link] - Egészen megdöbbentő, milyen videót készít egy fénykéből a Microsoft új mesterséges intelligenciája – videó

    "Ettől függetlenül azonban teljesen egyértelmű, hogy egy ilyen eszközzel nagyon könnyű visszaélni: vagy álhíreket lehet vele gyártani, vagy bosszúból készíteni valakiről deepfake-tartalmat. Ezzel a kutatók is tisztában vannak, éppen ezért úgy döntöttek, hogy semmilyen kódrészletet nem tesznek közzé a fejlesztésről addig, amíg meg nem győződnek arról, hogy azt csak felelősségteljesen, etikusan lehet használni."

    "A kutatók úgy vélik, hogy a technológiának a potenciális veszélye mellett rengeteg előnye is van. Ilyen lehet például, ha egy sérült ember használja, az eszközön keresztül ugyanis könnyebben kommunikálhat a világgal. De terápiás célokat is szolgálhat, sőt, akár társaságot is nyújthat a magányos emberek számára – vagy azoknak, akik nehezen tudják feldolgozni, hogy egy szerettüket elvesztették.
    A VASA-1-et a VoxCeleb2 Dataseten képezték ki, ami több mint 1 millió beszédrészletet tartalmaz. A kutatók szerint annak ellenére, hogy fotókon képezték ki, olyan műalkotásokat is szóra lehet bírni, mint például a Mona Lisa."

    A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Új hozzászólás Aktív témák