Hirdetés

  • SaGa: Emerald Beyond teszt

    gp A Square Enix üzleti modellt vált: ezentúl csak a hatalmas költségvetésű megajátékokkal foglalkoznak. Talán az utolsó kivételt az Emerald Beyond jelenti, ez a kiismerhetetlenségétől nagyszerű RPG.

  • Oukitel WP35 - az 5G-s faék

    ma Kedvező árú, 5G strapamobil bukkant fel szerkesztőségünkben.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    addikt

    válasz cyberkind #144359 üzenetére

    És az a durva, hogy a Sony még ilyen "gyenge" felhozatallal is, mint az idei év (nincs a belsős fejlesztőiktől megjelenés az idén) toronymagasan nyeri az asztali konzol "háborút". Az XBox-nak pont ilyen időszakban kellene erősödnie, amikor a konkurencia visszavett a tempóból. De látszólag az XBox nemhogy harcolni képtelen, de még saját magával (és a stúdióival) is hadilábon áll. És ez pont jó a Sony-nak arra, hogy kipipálja ezt az évet is, illetve, hogy továbbra se nagyon erőltesse meg magát... De nem panaszkodom, mert az idei játékai végre jók (legalábbis engem a Final Fantasy 7 Rebirth + Stellar Blade + Rise of the Ronin elvarázsolt és be tudott csípni) és nincs bennük "az", ami a tavalyi Spider-Man játékban... Persze ezek külsős és távolkeleti fejlesztések.

    Amúgy kevesebb, mint 2 hét múlva megjelenik a Hellblade 2. Totál el is felejtettem, hogy ez mostanság jön. Csak néhány játékos aggodalma miatt jutott eszembe. Ők írták, hogy mindjárt itt a launch és alig van tolva ez a játék bárminemű médiában/platformon. Mintha a Microsoft / XBox-ot sem nagyon érdekelné, hogy mi lesz a játék "sorsa".

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák