Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz ollie #14996 üzenetére

    Vettem! Látom, emlékszel még a Be Mine akcióra! :))
    (Egyébként kiderült, hogy az illető németül jól tud, de angolul nem. Csak pár percet szánt a vásárlásra, így nem igazán figyelt oda, hogy mire klikkel.)

    A DA esetében még az angolul jól tudó magyaroknak is jó alternatíva lehet a magyar nyelvű változat használta. Ez egy fantasy RPG, ezeket az "átlagosnál" nehezebb megérteni, mert nem csak a basic english-t használják. Rengeteg ritka, de a nyelvet választékosabbá tévő szó van bennük. Meg általában igaz az is, hogy rengeteg szöveget, háttéranyagot tartalmaznak.

    Annak - aki hozzám hasonlóan - nem tudja eldönteni, hogy a magyar+1 DLC vagy az angol+összes DLC változatot vásárolja meg, segítség lehet, hogy egy Origin accounton lehetőség van az Ultimate Edition, majd az Origins, majd az Awakening aktivilására is. Természetesen ehhez mindegyiket külön meg kell megvásárolnunk!

    #14997
    Szerintem nem, a kínai soha nem fog széleskörűen elterjedni, mert túlságosan bonyolult! Az írásjegyek bonyolultak, írni még egy kínai számára is nehéz megtanulni. A kiejtésben meg rengeteg ugyanolyan szót használnak teljesen eltérő dolgokra (a hangsúly és a mondaton belüli helye dönti el, hogy az adott környezetben mit jelent). Nem mellesleg a kínai messze nem egy egységes nyelv, rengeteg nyelvjárása van.

    Az angol ezzel szemben egy egyszerű ABC-ből áll, és a Present Simple Tense-szel már egész jól el meg tudjuk magunkat értetni. Persze csak alap fokon, de ez a mindennapi életben legtöbbször elég. Meg tulajdonképpen mindenki akcentussal beszéli az angolt! :))

Új hozzászólás Aktív témák