Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    Hétvégén elhoztuk feleségem családjától a gyerekkori GameBoy Advance-át Wario Land-el meg Dr. Marioval meg még pár játékkal.

    Pár nap alatt alaposan átalakította a játékokról alkotott képemet. Piszkosul elkényelmesedtünk, és ezzel rengeteg "szuperképességet" elvesztettünk, amit a régi játékok fejlesztettek ki bennünk.

    Marha frusztráló volt úgy játszani, hogy nincs mentés, nincs checkpoint, ha lejár a fix számú életed, akkor kezdheted elölről. Nem is tudtam, hogy mit kell csinálni, nem is mondta meg senki, semmi tutorial nem volt, itt van, oldd meg, csá. Háromszor dobtam be a sarokba 5 perc után, hogy na ez lehetetlen.

    Aztán rájöttem, hogy nem ezek nehezek, én lettem puhány. Régen sokkal kreatívabbak voltunk, sokkal kiváncsibbak, sokkal nagyobb volt bennünk a felfedezési hajlam, hogy hogyan működik egyáltalán a játék. Nem volt a szánkba rágva minden, és igazi kihívás volt a játék, közelebb volt az élethez, nem fogta a kezed senki, volt egy projekt, ha nem sikerült, hibáztál, IJ kártya, kezdheted elölről az egészet.

    Most már le sem tudom tenni éppen ezért :D

Új hozzászólás Aktív témák