Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz dejaris #56001 üzenetére

    A példáid ebben a témában nem állják meg a helyüket. A Deadpoolhoz pusztán azért kellene kontroller, mert konzolra fejlesztették. Ha PC-re fejlesztik, és később portolták volna konzolra, akkor hidd el, normális lenne az irányítás bill.+egér kombóval. Ez fennáll a konzolportok nagyrészére még manapság is, gondolom.
    Régen mindíg probléma volt az irányítás és a kamerakezelés a konzolportoknál. A PC-s ember nem ahhoz szokott, amikkel átportolások során megleptek minket. Voltak olyan játékok, amikben ha szerencséd volt, tudtál grafikai felbontást állítani. Sőt olyan is volt, amihez kiadtak egy patchet, hogy lehessen már egérrel célozni, mert nem lehetett (Resident Evil 4).
    Szóval igen, szerintem alapvető elvárás, hogy ha PC-re kihoznak valamit, akkor ne érezd azt, hogy csak egy hulladék konzolportot kaptál, nem figyeltek oda a PC-sek alapvető igényeire. Ne legyen olyan érzése az embernek, hogy dolgoztak max. pár hétig a porton, és odadobják a súlyos ezreseidért, hogy nesze. A számtalan patch meg majd kijaívtja a hibákat. Ha adnak ki annyi patchet.

    Természetesen van olyan játék, ami kontrollerért kiált - pl. Mortal Kombat, stb., de ez alapvetően nem PC-s játék. Hanem játéktermi és konzol játék volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák