Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MR007RM

    addikt

    Ma este koncerten szerepeltem és nagyon izgultam. Elhatároztam hogy csinálok egy izgulós, remegős tesztet. :D Most a kiszemelt áldozat egy szerencsétlen radiátór volt messze a távolban. A lényeg 2 dolog. 1, izgultam és minden szívdobbanás a kezemben eléggé érvényesült expozíció alatt, így kézből még csak esélyem sem volt véletlenül sem hogy elkerüljem a bemozdulást. 2, Leteszteltem az ND szűrőt. Sokat lőttem és próbáltam éles képet kapni iso 50-nél ND alatt,(de nem ment akárhányat lőttem), főleg ilyen lelkiállapotban és az adott körülmények a hely ahol álltam stb gondolok. :) Namost ND nélkül jobb volt a helyzet a teló jobban ugrotta az akadályokat.

    Következtetés nálam egy korábbi témára a 808 topikban. Éjszakainál ND filterrel lőni úgy hogy éles is maradjon nehezebb mint nélküle. Ha tévedek szóljatok. Vagyis ha igaz akkor hülyeség használni.

    Na jó egy kicsit máshol álltam a kettőnél, pár centi eltérés, de sokat csináltam és ezeket csak példának tettem be érzékeltetés képpen.

    radiátór ND
    kicsit sötétebb lett
    radiátór

    Egy bónusz fotó. Ezt CameraPro-val próbáltam szintén kézből. Hát többet kellett csinálnom, hogy legyen egy éles, használható.
    tűzoltó készülék

    MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

Új hozzászólás Aktív témák