Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • elszabi

    tag

    válasz WestBam #11448 üzenetére

    Na igen de ha bármi negatívat írsz, akkor az nem fog megjelenni. Legalábbis van rá esély, hogy nem. Én most éppen így vagyok 2 termékkel, mert csak ****-ot adtam rá és beleírtam, hogy nem mindennel kompatibilis - erről persze videót is csináltam. Erre 2 hétig nem történt semmi, most pedig a support további pár nap gondolkodási időt kért. Szóval érted... Ha bármi mást írsz, ami nem pozitív, akkor azzal csak magadnak csinálod a bajt.

    cidalain: Ott nem arról van szó, hogy van benne egy szelep, hogy ne eresszen annyira? Vagyis, ha benyomod vmi vékonnyal, akkor már le tud ereszteni. Nekem volt ilyen medencébe való hülyeségem és azzal így működött.

    Hogy vmi jót is írjak, ez most jött: A postás begyömöszölte a postaládába (eleve nagyot vettem, de meglepett, h sérülés nélkül belefért). A táska 1 rekeszes. Az alján a bőr kicsit vékonyban tűnik, kést/ollót ne ebben tároljon senki. De a barátnőmnek jó lesz. Extraként macskás cipzár van rajta. :) Ali-n láttam olcsóbban is, de még nincs hozzá revew így innen rendeltem...


    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák