Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Castell

    aktív tag

    válasz maestro87 #11477 üzenetére

    Az Orange Pi-ről:

    "Azért aki ilyesmit akar venni nem árt, ha tud pár dolgot. Hasonló kiépítésben évek óta használok ehhez hasonló kínai 'csodát' cégnél meg magáncélra is amolyan mini pc.
    Androidot egyszer kíváncsiságból kipróbáltam, egerrel billentyűzettel azzal nincs tapasztalatom. A gyartótól letölthető linux imagek viszont gyakorlatilag használhatatlanul instabilak meg sem közelítik a rasberry pi-t ezen a téren. Fagynak össze-vissza különösen amikor az A20 hw támogatását akarod kihasználni pl DVB-T dekodolas vagy videolejátszás. Az ember mondhatná kijavítja a driver hibát ám a meglepetés akkor jön hogy az A20 kernel driverei tele vannak "bináris részekkel". Ezek a kínai cégek fütyülnek az opensource licensekre. Munkahelyen maradtunk is a rasberrynél.
    Még egy dolog, nem tudom a cikkben említett kártya hogy van vele, de az enyémen gyakorlatilag le kellett ragasszam a ledeket. Valamilyen különös oknál fogva a kinai gyártók a legerősebb fényű ledeket teszik rá a karacsonyfa ehhez képest bakfitty."

    Forrás: [link]

    A 3-ból a droidos box mindenképpen "jobb" és pénztárca barátabb megoldás. Felhasználás kérdése persze, de a boxhoz nem kell ház, adapter meg táv sem pl...

Új hozzászólás Aktív témák