Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zacci

    aktív tag

    válasz faresz5 #18077 üzenetére

    Mint mar mondtam, nem DPD-s trackinget kaptam. Tudom jol milyen a DPD-s tracking 8) Bebaxna ha az UPS-nel es a DPD-nel is nyomon tudnam kovetni a csomagot 8D

    Ezen felul mar nyilvanvalova valt szamomra, hogy a "packed" allapot is egy oltari nagy kamu. Ez foleg akkor derul ki, mikor elkezdenek akadekoskodni (tipikusan DPD-s rendelesnel) es huzzak az idot az adategyeztetessel.
    Volt egy talicska lom amit rendeltem es minden volt raktaron. Mire vegre sikerult feladniuk a csomagot mar egy termeket kihagytak, mondvan elfogyott. Most vagy kibontottak a csomagot es eladtak belolle a cumot, vagy xararendszeruk es megrendelhetsz olyan arut is ami valojaban nincs is raktaron (vagy haza lopta a jomunkasember)
    Sebaj, mivel megerkezett a maradek cucc igy volt lehetosegem ertekelni a meg nem kuldottet is. Nyilvan lehuztam, mert vegulis azt jelezte a rendszer, hogy van raktaron, de vegul nem erkezett meg, mert megsem. Erre kaptam az ertekelesre valami 70 pontot :D
    Aztan persze vegul visszakuldtek a termek arat. Ez jo pont !

    Tovabba a lehuzott ertekelseket siman ignoraljak es e miatt nem kerul ki az oldalra, ettol meg hogyismondjam nem lesz annyira objektiv a visszajelzes. Tortent ez egy Xiaomi network speaker nevu cuccal, amibol 2ot is rendeltem a szurovel egyetemben ama bizonyos DPD-s szallitassal. Es persze a szuro megnyomorgatva az egyik Xiaomi speaker doboza szinten (nem kicsit). Utobbi cucc csak azert elte tul, mert eleg nagy hely volt belul es eppen nem erte el a serules a temeket. Persze ezt is megirtam az ertekelesben, miszerint a DPD xar es serulten erkezik az aru, de egyebkent a tartalma (csakis a szerencsen mult) epsegben volt es tokeletesen mukodik. Na ez igy azota sincs kint az oldalon, csak nyitottak nekem egy ticketet es megkerdeztek WTF a cuccal ? Ez egyreszrol rendes dolog toluk, masreszrol ha nem kerul ki ez a malor az velemenyek koze, akkor az erosen torzitja az aruhaz objektiv megiteleset. Egyelore viszonylag jol kezelik a felmerulo problemakat es ha epsegben megerkezik a szuro (DPD-vel kuldik szal ketlem), akkor rendben vagyunk. Legfeljebb annyiszor kuldetem ujra veluk mig vegre elolvassak a keresemet es rendesen becsomagoljak a cuccot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák