Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Silent77

    Topikgazda

    válasz mexel #22138 üzenetére

    Épp erre próbáltam rávilágítani ha olvastad az előző posztom, és más is ezt írta le.
    Szó nincs arról, hogy bárki is fan lenne, vagy nem fér el a negatív kritika. Ezt rosszul látod, vagy nem követted a topikot.
    Természetes dolog, hogy minden negatív, pozitív tapasztalatod megosztunk egymással, hisz ez lenne a topik célja, jobban mondva ez is.
    Én magam is leírtam már párszor, hogy a support borzalom, de soha nem kellett még paypalhoz fordulnom, mindig megtudtuk beszélni. Én is veszekedtem már velük, ahogy sok más ember itt.
    Viszont mostanában sokkal több a negatív kritika, mert az emberek jobban leírják mint a pozitívot. Ami érthető is, hülyén venné ki magát, hogy minden nap beírom, beírjuk, hány csomag jött, és mennyi idő alatt.
    így viszont aki betéved, elferdült képet kap a GB-ről, ezért próbálják a többiek leállítani az illetőt.
    Én képes vagyok elfogadni, hogy az alacsony árért, néha becsusszan valami bibi, igaz ez is ritka. (Ennek köze nincs ahhoz, hogy én partner vagyok, mert a supportos nem tudja)
    Kell idő amíg az ember kiismeri az oldalt, és elfogadja a hibákat. Aki nem tudja, az vegye meg máshol, nincs ezzel baj, de ne is jöjjön ide naponta köpködni, és hergelni a népet.

    Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

Új hozzászólás Aktív témák