Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz UHHH #24694 üzenetére

    Kár hogy ez EU raktár, készletes (!) termék, aminél látszott hogyan fogy a darabszám. Jó páran írták most hogy a pár hetes hitegetés után simán törölték a megrendelést. Lehet védeni őket ( csak nem értem miért), akkor is ez a megoldás nem illik egy jó céghez. Kár hogy kínaiak és őket ez nem érdekli, főleg hogy amíg ezt nem fogják általánosan mindenkivel megtenni addig lesz bőven sok vásárlójuk. Ha már mindenkivel eljátszák párszor ezt akkor lesz baj, ezt ők is tudják. Pár száz elvesztett vásárló nekik még semmi.
    Miért dobtak be karácsony előtt kb 1 hónappal EU raktárban nagy akciókat ahol mindenki rendelt, bízva abban hogy karácsonyig megjön, hiszen EU raktárból ez teljesen normális elvárás. Éppen ezért máshonnan nem rendeltek ezek az emberek, de most itt áll sok mindenki olyan ajándéknak szánt motyók nélkül amit már sehonnan nem lehet beszerezni.
    Ezt akárhogy nézzük tróger és gusztustalan húzás a részükről. Nem kellett volna irreális akciókkal elszívni más boltoktól a vásárlókat majd utána mindent lemondani.
    ( ugyanezt eljátszotta itthon pl az Euronics, panaszra annyit reagálnak hogy nem érdekli őket, fogyvédelmenek meg nincs értelme - TV reklámos terméket 3 hét után lemondják)
    Nekem még nem mondták le a rendeléseimet a GB-nél de szerintem le fogják, ha ők nem akkor én mert ha megjönne sem fogom tudni átvenni pár nap múlva. Ráadásul most rohangálhatok más ajándék után nézni.
    Egyébként úgy tűnik csak a nagyon olcsó akciós cuccokat nem akarják küldeni, mintha rájöttek volna hogy kár volt olcsón eladni. Ahogy írod van ami megérkezik. Ez fura.

    Krogoth: mondtam én már hogy csókos vagy náluk :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák