Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Masooo

    aktív tag

    válasz Silent77 #26487 üzenetére

    Akkor köszönöm!
    Nevezheted irigységnek, sőt bárminek aminek tetszik.
    Viszont amíg nem lelek olyan oldalt, amin közlik velem, hogy az oldalon reflinkek vannak, leírják, hogy a kuponokat kérik ha kell valami és segítsek azzal, hogy rajtuk keresztül veszem, mert ők ezért cserébe szerkesztenek és segítenek, hanem mindezt elsunnyogják, avagy csak felhasználják a kuponokat egyéb szolgáltatás nyújtása nélkül addig nem veszek rajtuk keresztül semmit sem.
    Pláne azért, mert kupon van általában, 1-2 oldalon van arra lehetőség ahogy hallom, hogy ha kérem, hogy valamire kérjenek, akkor azt megpróbálják, eddig egyet ajánlottak, pont itt.
    Sok olyan oldal is létezik mint pl a prohardver is, ahol találsz kupont reflink nélkül, mert csak közzéteszik, és itt még nem szóltunk a nemzetközi ilyen oldalakról. Sajnos sok olyan oldal is van ami annyit tesz, hogy ebből üzletet kreálva leveszi onnan a dolgokat és felhasználja.
    Minőséget hajlandó lennék támogatni, de ilyen még nem jött szembe, nyerészkedőt meg nem, ha ez irigység, legyek irigy, ha a szolgáltatással szembeni igényesség, mert elvárok valami pluszt a pénzemért (vagy a rajtam keresett pénzért) akkor meg legyek igényes. Nézőpont kérdése.

    Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

Új hozzászólás Aktív témák