Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Masooo

    aktív tag

    válasz Silent77 #26492 üzenetére

    Értem a gyors lezárás iránti igényedet, hisz most jutott eszembe, hogy infóim szerint itt a másik oldalt képviseled a facebookos gb hu miatt (ha a tájékoztatés amit kaptam hibás, elnézésed kérem). Nem térnék ki az ott adott és a véleményekben olvasott tájékoztatási anomáliákra mert képviselheted azt az álláspontot, hogy aki külföldről rendel, tájékozódjon maga, és ennek van is alapja, de látod, a nyíltság iránti igény sokakban felmerül, persze részint tájékozódhatnak ők maguk is, részint a bolt ellen megy, ha képben van összeghatár+áfa+vám tekintetében mert lehet úgy már nem rendel. Viszont ebbe se menjünk bele akkor.
    Visszakanyarodva a kiindulási pont felé, mivel a te topikod, zárjuk akkor rövidre és fogadjuk el, ha korrekt munka és tájékoztatás van, nem zavar a reflink, ha nyerészkedés amit látok mögötte akkor meg igen. Főleg, ha azt nézem hogy a ma lelt 4 kuponos oldalból 3on UA dolgok ismétlődnek és a kód is azonos, de lehet vannak ezeknél jobb oldalak is. 1 viszont egyedibb vagy annak látszik.

    Ez már nagyon magyarázódás részedről. -- egy eszmecsere ebből áll...
    Hagyjuk, semmi köze a kettőnek egymáshoz. -- mindkettőnek a vásárláshoz, adott profithoz van köze így a közös alap miatt azért kicsit talán mégis. Viszont lehet, hogy a kérdést annak kell akkor feltenni aki tiltja a reflinkelést, ő talán érdemben el tudja mondani miért tilos és miért ez a rendszer, mert amit mondtál, hogy aki kéri a kupont annak köszönhető, azt is jelenti, hogy káosz ide v oda, ahol lelem a kupont linkkel, azét teszem fel ide. Érdekütközést okozna, káoszt nem igazán.

    [ Szerkesztve ]

    Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

Új hozzászólás Aktív témák