Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NyxNyxNyx

    addikt

    Ha visszautalják a pénzemet Paypal-ra az kb mennyi idő? 2 nap 15 óráig akciós még a termék amit megrendelnék, nem tudom reménykedjek-e benne.

    Annyi a story, hogy rendeltem egy Amazfit Pace-t ismerősnek, de egy üres dobozt küldtek neki. A címkén az a súly szerepel, amennyi grammnak kéne lennie, a Posta meg kevesebbet írt rá, ergo az üres doboz súlyát. 7 napba telt nekik látszólag megoldani a problémát, írták hogy küldenének újat. Beleegyeztem, majd 2 nap múlva írják hogy nem tudnak újat küldeni, mert a szállítási móddal bajuk van, refundolnának helyette de 3-4 dollárral kevesebbet, mint amennyit fizettem. Tehát akkor most nincs okos óra, elvett az életemből órákat a procedúra, és még kevesebbet is kapok vissza. :N

    Ha megjön 2 napon belül a pénz, akkor nem nagy gáz végülis, mert most még olcsóbb is az óra, mint amennyiért eredetileg vettem. EU raktárból rendeltem eredetileg, hogy hamar meglegyen az óra... Így jártam. Pár 10 dollárnál drágább dolgot rendelni még mindig nem tudom ajánlani ismerőseimnek. Az olcsó 10 dolláros kütyükkel sosem volt baj, mindent refundoltak eddig egyből. Még egy olyan órát is, aminek a legnagyobb hibáját közben sikerült megjavítani.

    "I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

Új hozzászólás Aktív témák