Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bigrob

    őstag

    válasz walakyb #30559 üzenetére

    Ezekkel az 50%-os kuponokkal én is szívtam, mert flash sale-s cuccokat is kiraknak ezekhez a kuponokhoz én meg kb 1 órát vakartam a fejem, hogy minek adjak hozzá még 4 dollárt amikor már majdnem 40 dollárnál tartok...

    Ilyenekre nem szoktam ticketezni, telefonos appban Contact us/ Live chat (SZIGORÚAN NEM A MESSENGERES), oda behányom a kérdésem és kb 1 órán belül jön a válasz, ha mázlim van pár percen belül és lehet folytatni az eszmecserét.

    Long storyk: Amúgy csomagjaim 90%-val nincs gond, néha jön 1-1 törött pohár, küldöm a képet és küldik az újat, tabhoz nem kaptam hálózati adaptert (több yt vidiben is mondták, hiába van a csomagoláson belül megjelölve a helye), gondoltam írok egy ticketet, hátha mázlim lesz. Először mondták, hogy sajnos nincs a csomagban, de jó arcok és jóváírnak a walletemen 3 dollárt meg extra pontokat, mondom oké köszi, akkor kérlek küldjetek egy termék linket ami kompatibilis a tabbal, erre jött a válasz az eredeti gyári adapter linkjével, majd megkérdezte még egyszer a címemet, erre válaszoltam és kaptam a választ, hogy akkor nem kapok walletre dellát, hanem elküldik az adaptert amint lesz készleten, ami kb 1-2 hét, ezután jött a mail a tracking számmal. (jobban is jártam így, mert valami 4,65 dollár lett volna.. :DDD )

    Wish-el csak rossz tapasztalatom van, Aliexpressel Dispute-ban mindent megoldottak eddig, csak idő.. Dhgate eddig 1x volt fogyi eladó, de dispute megoldott mindent.

    (#30560) benfolds
    Azt, hogy lehet fele annyiba kerül.. :D Bár ez nincs kőbe vésve...
    Ha bármi baj lenne ott a support, megoldják.
    Lassan 2 éve nyúzok egy Xiaomit és köszöni szépen nagyon jól van! (55 Mátyásos teljesen átlagos telefon, semmi hiperszuper)
    Ha jól emlékszem egy 10-essel volt így olcsóbb.

    [ Szerkesztve ]

    Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!

Új hozzászólás Aktív témák