Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • faresz5

    senior tag

    Mások okulására:
    Rendelnem egy telefont nem nagy értékűt, csupán 120 dollár volt. Nem volt semmi probléma, dpd átvette elindult volna Angliából kis hazánkba. De igen ám közben valakinek megtetszett a csomag. Persze ez nyilván való volt 1 hét után, amikor a csomag helyzete ne változott. Írtam az angol dpdnek,hogy mi a helyzet. Ők az mondták, hogy -virágnyelven- elveszett és a feladónak kell kerestetnie minél hamarabb. Írtam gearbestnek (semmi paypal) majd türelmesen levelezgettünk, jöttek a sablon levelek, megkeresésemre nem válaszoltak értelmesen. Megírtam,ha nem tudnak normálisan válaszolni, nem mint egy robot, akkor majd paypal segít. Rögtön jött egy ember által írt levél,hogy kérnek 5 munkanapot és kivizsgálják a csomag helyzetét. Írtam neki semmi gond, de 5 nap után paypal ha nem változik semmi. Természetesen semmi nem változott nem is válaszoltak a levélre.
    Fogtam a teljes levelezésünket, és leírtam a történetet payplanak. Hogy nem hajlandóak kerestetni a csomagot és csak hülyének néznek.
    (nem volt biztosítás a csomagon-> ismerősöknek sokat rendeltem már így)
    Természetesen gerbest ehhez nem tudod mit hozzá tenni világosan látszódott a saruk,hogy sza...ak az egészbe és nem képesek/ tudnak semmit tenni.
    Szerencsére happy end lett a vége, 2 hónap után visszakaptam a pénzt a paypaltól.
    Legközelebb inkább német posta mint dpd. Telefonokra utaznak páran nagy val szerint, ugyanis ismerősi körben sokunknak tűnt el akkoriban telefon méretű pakkja.

Új hozzászólás Aktív témák