Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hpsafl

    tag

    válasz RBJ #3251 üzenetére

    Ez a hsz kicsit késese lesz...

    RBJ: Nem számít, jöhet rugós, vagy bármilyen, a pengét kilövő verzión kívül, mert azt még birtokolni sem lehet, a többit szabadon veheted, csak ne legyen nálad. Sőt én úgy tudom, hogy amin pl kulcskarika van az mind kulcstartónak minősül a vámon.

    PH!überrangú: Ez a késes téma tényleg függőséget okoz, nekem is van itthon egy Leatherman Charge, Leatherman MUT EOD, ZT0350, Cold Steel Gurkha Kukri, Cold Steel Recon Scout Carbon V, Extrema Ratio Fulcrum 2 T, megm ég egy pár, és összeszámolni sem merem mennyit költöttem rá :U, és minden késem eredeti, kivéve egy Bökker Subcom Plus-t.

    Dusee: Ha 40$ feletti az összeg akkor van ingyen tracking is, kisebb összegnél külön kell érte fizetni. Ha éppen csak 2$ hiányzik, akkor keress valami kütyüt, és azért fizess 2$-t ne a postáért ;)

    Multifogóból ez az, ami jónak tűnik, bár még nem volt a kezemben, csak tetszik a LM-féle egykezes pengenyitás, meg a vágóbetét, és az élei is le vannak kerekítve, így szorításkor nem vágja az ember kezét, a birkaláb heggyel meg precízen lehet vágni.

    Yag: Ha jól értem te EU raktáros termékhez szeretnél Kínából tokot, mert együtt olcsóbb. Szerintem az az akció úgyműködik, ha mind a kettő Kínából jön.

    A képekre válaszolva, most néztem meg a rendeléseimet, eddig 9 rendelésből 8 megjött, egy úton van kb 2 hete, és egy ketté lett bontva egy LiPo Yi akku miatt, ennek egyik fele trackinggal jött, a másik nem, de mindkettő megérkezett.
    Ez megjött, ez még úton van .

    Rainee: Az egy korlátozott akció volt, pár darabbal.

    [ Szerkesztve ]

    Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com

Új hozzászólás Aktív témák