Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PiEm-14B

    csendes tag

    válasz cidalain #6844 üzenetére

    Ahogy elnéztem a G201-204 mind egyforma, csak a külső forma/szín más kicsit, és ettől a G30x csak annyival jobb, hogy van becsukódásgátló pöcök rajta.

    Mindenesetre épp most rendeltem egy G203-mat, több egyéb cuccal egyetemben, 2.14 USD pluszért PostNL-lel. Kaptam mail-t, hogy partially dispatched lett a csomag, csak a G203 nem volt benne. Gyorsan nyitottam ticketet, hogy rakhatnak bele gyorsan még G202-t vagy G204-et is, ha gondolják. :) Gyorsan válaszoltak, hogy május 15-re várják a szállítmányt, döntsek, hogy kivárom vagy cserélek és ráfizetek, de mindenképpen az már külön csomag. Cseréltem 202-re, írták, hogy ok, csináltak paypal számlát. Kifizettem, fél napon belül shipped lett az is egy másik PostNL-es TN-nel. Szóval most 5 pont a GB-nek, mert nagyon gyorsan reagáltak a ticketre minden alkalommal, rugalmasak is voltak és kaptam a másik csomagra is TN-t, amilyet kértem.

    Egyébként ebben nem értem mi az érdekes, hogy pontokkal meddig levihető, hiszen, minden termék ára levihető pontokkal 1/3 mértékben nem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák