Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    Aprilis 20-án rendelt Ganzo G708 ma futott be. Amíg el nem kezdtem olvasni a hülye írásaitokat a késekről, addig tudtam, hogy "késbuzi" vagyok, de most már azt is tudom, hogy eddig kizárólag "szépsé" alapján fogott meg egy kés. Azóta a sok élményetek olvasása közben elkezdtem én magam is a felhasználhatóságot, illetve más szempontokat is, pl. az anyagminőséget is szem előtt tartani a kések vásárlásakor. Így sikerült az elmúlt 1 évben, amióta "veletek vagyok" újabb 6 kést vásárolnom, bár be kell valljam, sok esetben maga a külalak, ami megfog még a mai napig.

    Nade visszatérve, a késen látszik, hogy gyönyörű (csak nem tudom levetkőzni ezt a tulajdonságot, mi? :D ), mellette kézbevételkor érezhető, hogy nem spórolták ki Belőle az anyagot. Főleg azért érdekes, mert a markolat ugye 3 (+1 nagy) lyukkal rendelkezik, így különös számomra, hogy ilyen súlyos, nehéz. Milyen nehéz lenne, ha nem lenne rajta luk???
    A zsebtartós clip része óriási, nem nagyon tudok más késemet, amit ennyire be mernék tenni a zsebembe és TUDOM, hogy megtartja ez a clip. Jó erősen be volt WD40-ezve, még most is érzem a szagát a kezemen. Baromi jól néz ki a penge teteje, mintha az is ki lenne élezve, lenne ott egy másik "éle", de persze nincs, csak dizájn. Annak viszont cool!

    Imádom! :B

    Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

Új hozzászólás Aktív témák