Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WestBam

    senior tag

    válasz krisztianAMG #6934 üzenetére

    Ezek "dísz" bicskák, talán egy-egy zsömle a legerősebb amit bontani szoktak. :DDD
    Szóval ezeket max bőrön meghúzom de csak simán, paszta nélkül és borotválnak.
    Az élezés több lépcsős folyamat (és nekem sosem ment annyira profin),örököltem egy követ ami kb. 600-as finomságú, azzal húzom finoman vízzel meg az élüket aztán jön a bőr. Polírpasztát használok de gondolom az nem mindenkinek hozzáférhető, vannak direkt ilyen paszták amiket a bőrre kell felvinni és azzal meghúzni.
    Amire figyelni kell az az élszög megtartása, na ez nem megy nekem sem teljesen. Ha hiba van a pengén akkor először erősebben kell rányomni majd ha már eltűnt a folytonossági hiány akkor óvatosan csúsztatni az élszögön tartva. Ezt mindkét oldalon el kell játszani, utána a bőrön picit lehúzom pasztával, majd csak sima bőrön és kész is.
    Utálom csinálni, kész kínszenvedés számomra. Amúgy a haidu köveket szeretik nagyon ilyen célra, egyszer kell megvenni, kb. 3-4 emberöltőt kibír ha nincs sokat használva, én is örököltem ami van :)
    Remélem picit tudtam segíteni de vannak ám specifikus fórumok is ahol késb*szók vannak és mindenre tudnak egy drágább alternatívát. Nos én nem ilyen vagyok :DDD

    ⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

Új hozzászólás Aktív témák