Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz xtremetuning #92039 üzenetére

    "Mégis egekig fényezed a nadod hangját, miközben most írod, hogy "Egy nagybőgő, vagy egy zongora hangja nagyon távol áll egy HM rendszer által elváltoztatott hangtól, aminek semmi köze sincs a valós hangszer hangokhoz és akusztikához. - ilyen jól sikerült választanod, ennyire bejáratott fülekkel ?"

    Ezt pont nem az én rendszerem produkálja. Az én rendszeremben teljesen rendben van a nagybőgő hangja Sub nélkül is, pont azért merem leírni ilyen bátran, mert már pár száz nagybőgőt hallottam már életem folyamán megszólalni.

    A Te rendszered feltehetőleg 5-7 milla környékén mozoghat, de lehet, keveset mondtam. (Új árakról beszélek)
    Az mennyire életszerű, hogy egy ilyen k@rva drága rendszert rendelsz bizonyítási alapnak, miközben te magad szidod a "csak" 1 milliós cuccokat, hogy milyen szarok. Minden hsz-edből sugárzik a fennsőbbségesség. :K Az zavarna inkább, hogy elfelejtetted, van élet 3 millió alatt is, mert nem mindenki áll be abba a sorba, ahová ti (néha kifejezetten erőszakosan) szeretnétek.
    Az, hogy nevetségessé teszem magam, ne neked fájjon, mert nekem nem fáj, ugyanis nem az számít, mit mondtok, hanem az, hogy ki mondja. Csak néhány olyan emberrel" találkoztam" itt a PH-n, akinek a szava számítana. A többit inkább nem írom le.......

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák