Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ronda

    aktív tag

    (#2995) DanielK: Nekem csak akkor jelzett, ha alaphelyzetben volt a telefon. Ha már fut valami alkalmazás, akkor mélyen lapít.

    (#2996) Blaise: Jobb híján ez lesz a megoldás...

    (#2997) Mela Kehes: Ha a nálam is nőne a badge-n a szám, nem is zavarna annyira. De nekem a DataMan-on nem is volt badge, a Data usage pedig mutatja pl hogy 56%, megnyitom, az alkalmazáson belül meg már 74%-et. Home gomb megnyom, és akkor már 74 van a jelvényen is. Aztán egy kis böngészés, vagy skype után (még mindig 74-el a fülön) megint megnyitom, az app elindulásának pillanatában még látom, ahogy a 74% átvált pl 83-ra. Home gomb megnyom és akkor már a 83 van az ikonon is. És ez akkor is így megy, ha bekapcsolom a helymeghatározást.

    (#2998) vadászcsiga: Már én is kizártnak tartom, hogy szifonra lesz ilyen. Droidon a 3GWatchdog futott a háttérben. Mikor jött az sms, hogy elértem a 80%-ot, azaz a 40 megát, akkor eleinte még rá-rá néztem, hogy lássam mennyire pontos, hogy mennyire merjem feszegetni a határt. És azt kell mondjam, hogy pár-tíz Kbyte tévedéssel a közelben volt. 45 megára volt állítva a figyelmeztetés, 49-re a limit és bizony 49-nél könyörtelenül lekapcsolta a ne-et. Február végétől múlt hét csütörtökig használtam így és egyszer kaptam csak 50 megás sms-t.

    "Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21

Új hozzászólás Aktív témák