Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hatesz

    tag

    válasz B-L-A-C-K #58955 üzenetére

    Bocs ha belevauvau, nem muszály frissíteni az i4-et 7-es IOS-re. Áldom az eszem hogy meghagytam rajta a 6.1-et. Itt van este 9 óra, reggel 7-kor vettem le a töltőről, majdnem 4 óra használat után még 30 %-on van töltés nélkül :)
    JB-vel felrakram egy régebbi FB app-et és nincs semmi akadás :) Hát ez a teló (majdnem 3 éve vettem) ha megnézem más 50e Ft-os telónál biztos jobb...
    Szóval csak azt akarom mondani, hogy valakinek mindig a legújabb, leggyorsabb kell de van akinek a bevállt és ugyanúgy jól működő cucc tetszik. Nekem 3 éve nagyon megtetszett az i4 és még most is tetszik! Sőt rájöttem hogy nem is akarom többet lecserélni! Max kap egy új akksit majd ha észrevehetően gyengélkedni kezd, talán új első meg hátsó üveget de megtartom :)
    Mindezt úgy mondom, hogy simán megengedhetném magamnak, hogy vegyek egy i5S-t, de nemrég eladtam az i5-ömet is. Nekem ezek az iPhone-ok már nem tetszenek. Szerintem ennyi pénzt ezek nem érnek meg bárki bármit is mond.
    Azért az i4 nem éppen Trabant...
    Mellesleg az első autóm 97-ben egy Trabant volt, akkoriban még nem számított hogy milyen kocsid van. 17 évesen saját pénzből vettem és nagyon büszke voltam rá :)

    Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...

Új hozzászólás Aktív témák