Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bile Demon

    őstag

    válasz Bile Demon #32661 üzenetére

    1. Továbbra is érdekel, hogy a fehér párazárós csőhéj, ami a rézcsöveken gyárilag van, az UV álló e hosszútávon, vagy kiegészítő védelemre szorul? A sima fehér PVC köpenyes MTK kábel UV álló?

    2. Nem tudom baj e a kompresszornak, ha fél centit lejt 60cm-em, de azóta vízszintbe hoztam, a konzolokon ovális lyuk van és a csavar kilazítása után be tudtam állítani.

    3. Eddig még nem büdös kicsit se (egy hónap után), mindig hagytam az automata szárítást lefutni használat után. Olvastam, hogy többen inkább simán kikapcsolják, de nem értem, hogy miért baj, az ha le tud száradni? Azt mondjuk nem szeretem, hogy a szárítás utánra 10-15%-ot nő a szoba páratartalma...

    Bónusz:
    Átalakítottam vödrözősről csepegtető csövesre a kivezetést a nappaliban (1.5m kilógással) a kinti szakasz az lejt kb. egyenletesen, ott nem lehet probléma. Mégis a légkondi bekapcsolása után kb. egy óráig nem jön semmi (párátlanító módban próbáltam). Utána szakaszosan jön a víz. 2mp-ig folyik egy adag víz, aztán 10mp szünet, aztán újra, tehát nem az a lassan és egyenletesen csepegő víz van, mint a szomszédtól (a mi erkélyünkre).
    Jól sejtem, hogy ez így nem jó és valahol emelkedő szakasz lehet a csövek kábelcsatornájában, ahol felduzzad a víz és pangani fog?

    Bruhe

Új hozzászólás Aktív témák