Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pandras2000

    csendes újonc

    válasz Khelben #143991 üzenetére

    A Tőletek (Khelben, Chaser, Brandynew) kapott hasznos tanácsok alapján végül az SSD és +RAM nélküli beszerzés mellett döntöttünk. Gépet innen vennénk (tegnaphoz képest még kedvezőbb lett az ára); A 250GB-s SSD-t és esetleg a plusz RAM-ot pedig egyéb, olcsóbb forrásokból szerezzük majd be.

    A kereskedő oldalán (termék adatlapján) az áll, hogy a "Jótállás: 3 év gyártói szervizgarancia (márkaszervizben)".
    Mivel plusz garanciát nem vennénk hozzá, az általad írtakat úgy értelmezem, hogy nem veszítjük el a gyári garanciát, ha magunk bővítjük a gépet. Ez jó hír. :)

    (#143994) Chaser:
    - Hivatalos HP szervizzel még nem beszéltem (csak kereskedőkkel), de remélhetőleg tőlük is azt a tájékoztatást kapnám, mint amit Ti is írtatok itt a fórumon.
    - Adtam fel hirdetést itt az aprón (250GB SSD-re és RAM-ra), de eddig még egy ajánlatot sem kaptam. Így magam is keresgélek, de máris akadályba ütköztem:
    - A HP 250 G6 1WY51EA notebookba milyen SSD-t kell keressek? SATA3 vagy M2 csatolósat? (Ajánlottad a Samsung EVO 860-at és az EVO 960-at is, de az utánaolvasások után nekem úgy tűnik, hogy ezeknek eltérő a csatlakozása. Mindegy lenne? Sata3-as és M2-es is beleszerelhető ebbe a laptopba?)
    - Ugyanaz az ODD készlet kell mindegyik SSD beszereléséhez? Az SSD-k mérete nem függ a gyártótól, gyártmánytól, az SSD csatolójától?
    - Az alábbi SSD-k mindegyike beszerelhető ugyanazzal az ODD készlettel a HP gépbe:
    - Samsung 860 EVO 250GB
    - ADATA XPG SX6000 SSD 256 GB
    - WD Blue 3D NAND SSD 250GB M.2
    - A fenti SSD-k közül melyik jobb vétel?
    - Linkelnétek olyan oldalakat, ahol a tervezett bővítéshez (SSD a HDD helyére, HDD a DVD meghajtó helyére, DVD meghajtó külső házba vagy használaton kívül marad) szükséges kiegészítőket is meg tudom nézni, hogy képben legyek, mi is kell nekünk? Előre is köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák