Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Janaboy

    Topikgazda

    Köszönöm mindenkinek az értékes hozzászólást!

    liszi70, gyeniko: Valóban igazatok van abban, hogy a topik nem pörög úgy, továbbá miért nézik le a másikat, mert olcsó projektort venne vagy falra vetíteni stb.
    Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a másik milyen mozgást eredményezne, mivel biztos voltak olyanok, akik azért fordultak ki a topikból, mert állandóan lehurrogták azokat, akik olcsóért akartak projit és biztos van ellentéte is.

    Az a baj, hogy mindenki kontrasztosan gondolkozik. Van akik úgy vélik, hogy lehet olcsón is vetíteni azt gondolják, hogy a másik tábor csak 30-40e millió forintban lát komolyabb vetítést, pedig erről szó sincs.

    A minőségben is vannak szintek. Pl itt ritkábban beszéltünk róla, hogy milyen módszerekkel lehet elsötétíteni egy szobát. Nem csak festés van, lehet használni erre speciális függönyöket is pl.

    Szerintem az itteni véleményekből egyértelmű vált, hogy a jelenlegi forma nem fenntartható. Aztán, hogy a másik topik mennyire lesz pörgős az majd idővel kiderül.

    Bajnokpityu: Tudod jól, hogy ez azért nem ilyen egyszerű, amíg nem hirdeti a saját termékét addig nehéz mit tenni, max megcáfolni lehet.

    Janaboy

Új hozzászólás Aktív témák