Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thomasrc

    tag

    válasz m3ss #65310 üzenetére

    Most látom, hogy írtál újat és nem tudom már szerkeszteni a korábbi postomat.

    amugy vkinek volt gondja f22/f32 gepekkel? mar azon gondolkozok, hogy nekem korabban azert nem volt gondom egyik belepo (tobbnyire dlp) vetitovel se, mert mindet ujan vettem...volt olyan amibe tobb, mint tiz e orat tettem. szoval lehet nem is a tecnhologia miatt mennek ezen tonkre nekem, hanem mert hasznaltak..

    Én úgy tudom, hogy a CW index és a Scheimpflug szokott ezeknél pontatlan lenni, de ezek korrigálhatóak. Az én projektoromon is finomítani kellett rajta. Másról így hirtelen nem tudok. Annyi megjegyzés van még a használt F3x gépekre, hogy hivatalosan 8000 óra üzemidőnél elő van írva a színkerekek cseréje megelőző jelleggel és úgy garantálja/garantálta a gyártó a termék adatlapján olvasható MTBF óraszámot.

    nem vizsimert itthon szted mi lehet a realis?
    az ujabb lencse miert plusz pont? van amugy lencse memoria f32-nel?
    ha esetleg megvan az eladonak a kontaktja akkor johetne priviben :R

    VizSim Bright esetén nincsen garantálva a teljes BT 709 színtérlefedettség, ezért én kevesebbre tartom. 250e max.? :U Igazából számomra az lenne a kérdés, hogy kimérve mit tud, mert lehet, hogy pont egy jobban sikerült színkerék van benne. Viszont ha valakinek meg pont az extra fényerő az értékesebb, az gondolom adna érte többet is, tehát piaci szempontból nézve nem feltétlenül ér többet vagy kevesebbet.

    Újabb objektív (NV43-ról tudok nyilatkozni) azért ér többet, mert annak jobb az élessége, kisebb (gyakorlatilag majdnem nulla) a kromatikus aberrációja és komolyabb maga az objektívtest is. Az egy plusz szintlépést ad képileg. Az NV4x széria kontrasztosabb, de kicsi fényerőt vesz el, az EN4x ha jól tudom, akkor pont fordítva. Hivatalosan az EN4x az EN1x utódja, az NV az valamilyen katonai night vision szimulációhoz készült eredetileg.

    A megtekintett, de már lejárt hirdetéseket hol tudom visszanézni eBay-en? Ha lehet ilyet, akkor szívesen kikeresem neked az eladót...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák