Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • redbiro

    őstag

    válasz redbiro #40912 üzenetére

    sziasztok!

    akkor ahogy ígértem, egy gyors összefoglalás a SHARP 55BJ5E-ről:

    kijelző:
    a direct led jól szuperál, egyáltalán nem foltos a VA panel.
    a színek soso rendben vannak, van vagy 5 féle alapbeállítás, de csinálhatsz egyedi profilt is, nekem most nem volt időm bajlódni vele.
    a fekete homogén és nem szürke, a betekintési szög kifejezetten magas, nappal a színek csak nagyon oldalról torzulnak, inkább éjjel jön ki, hogy a nézési pozícióhoz képest ellentétes oldalán furán halvány fehér árnyalatot kap a kijelző, de ez csak teljesen fekete képnél látszik. ha szemből nézed, nincs ilyen jelenség.
    a fényerő/kontraszt rendben van, nappal, ablakra merőlegesen sincs ok panaszra.
    az input lagról sehol nincs konkrét infó. gyors mozgásnál, játék közben (XBOX ONE X) látok némi elmosódást, de annyira minimális, hogy 1 nap alatt megszoktam, pedig eléggé zavarja az ilyesmi a szemem.

    hang:
    valami Harman Kardon cucc van benne (gondolom féltenyérnyi :)), egészen jól szól, bár hosszútávon amúgy is soundbarral lesz használva.

    összeszerelési minőség:
    a lábak rendben, szépen csúsznak be a helyükre, 2-2 csavar tartja, de stabilan áll a szerkezet. ha autó lenne, azt mondanám, hogy kopogós műanyagok mindenhol, szóval közelről látszik rajta az olcsóság. a távirányító is néhol sorjás, a felület "szálcsiszolt műanyag", a feliratok kicsit bénácskák. 1+ méterről kell nézni, akkor nem lesz bajod vele. :DDD

    szoftver:
    ezen nem android van, hanem a saját aquos szoftver, flottul működik, engem a netflix és a youtube érdekel, ezek mentek simán.

    egy 55"-ös tévé ennyi pénzért (130k) nekem bőven megérte.

    it never gets easier, you just go faster

Új hozzászólás Aktív témák