Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz martonl #58753 üzenetére

    Mondjuk mert pár gigás csomagok kevesek valakinek, ha út közben, esetleg külföldön és vezetékes probléma esetén otthon is használná, nem csak mobilon.

    Az a szolgáltató hülyesége / pénzéhsége, hogy kivezette azokat a publikus csomagokat, aminél ár-érték és kompromisszum arányban jók voltak. Ha egyszer jobb áron volt korlátlan, hülye lennék dupla áron korlátosat vagy drágább/hasonló áron helyhez kötöttet választani.

    Anno 100 gigás publikus csomagom volt két simmel. Járt hozzá 100GB éjsztakai keret és ingyen hbo streaming is. Így egyik kártya ment az asztali routerbe, másik a telefonomba, ahol a beszélős simen az adatkeret opciót lemondtam, azt is helyettesítette. Azzal a 100as konstrukcióval most is meglennék.

    Abból csinált a szolgáltató előző évben 30+30GBos csomagot (hbo nélkül), a két simet meghagyva. Csak azért nem mondtam le, mert 2 simmel a többi lehetőséghez képest még vállalható volt, egy tabletben és a tartalék netes asztali routerben elmegy. De a telefonomba, ami nálam van, a drágább vagy rosszabb ajánlatok helyett korlátlant választottam, az 50-est keveseltem. Most lehet van vodásan olyan, ami korlátlan de az meg lassított az ászf szerint.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák