Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz KrAt #1322 üzenetére

    En se, nagyon ritka.
    Kivolt irva a kozvetites alatt, hogy meg soha nem volt 1 meccsen blokkolt field gol utani TD, 2 punt return TD, es 2 50+ yardos field gol, pedig ez a 89. szezon :)

    Ez az eszmeletlen statisztika domping amivel keszulnek 1-1 meccsre megjobban vonzobba teszi az amerikai major sportokat a nezoknek akik a TV-n keresztul kovetik, a meccs alatt szinte barmilyen statisztikat elotudnak keriteni ami eppen aktualissa valt a meccs kozben tortentek miatt. (pl. amit fentebb irtam, azt is, hogy tudtak nehany perc alatt elokeriteni, hihetetlen :) )

    Szerintem a Saints akar eselyes lehet a SB gyozelemre is, de nem hibazhatnak tobbet ha tovabb akarnak jutni a csoport korbol, nagyon eros a csoportjuk amiben jelenleg csak a 4. helyen allnak 2-3-as mutatoval, elottuk a Falcons/Buccaneers 3-2-es, es a Panthers 4-1-es mutatoval, mar most se egyszeru a helyzetuk a tovabbjutasra, de esely meg van.
    Ezt a vereseget maganak koszonheti a Saints, ennyi eladott labdaval nem erdemeltek gyozelmet, szinte hihetetlen de meg ennyi hiba utan is megvolt az eselyuk a gyozelemre.

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák