Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Érdeklődöm, hogy van annak valami különös oka, hogy az utóbbi hetekben tele van a játék újoncokkal? Én csak squadba játszok, normál módban, és gyakorlatilag ilyen tapasztalom van, szinte majdnem minden második, harmadik körben.
    Mivel az alapjáték már kb. két éve ingyenes, ez aligha magyarázat. Azzal is tisztába vagyok, hogy akiket kibannoltak a játékból, azok új reggel már jönnek is vissza, de ez se új dolog, korábban is szórták ki a népet.
    Annyiban számomra zavaró, hogy sok az idióta közöttük, és van úgy, hogy két perc elteltével, már egyedül maradok. "Kedvenceim" azok, akik szereznek járművet, a többiek beülnek mellé, és az idiótája elkezd körbe-körbe száguldozni a pályán úgy, hogy közben folyamatosan nyomja a dudát, mintha órabérben fizetnék ezért, aminek folyományaként persze boldog-boldogtalan elkezd lőni bennünket, még azok is aki nem akartak. :DDD Ilyenkor persze, seperc alatt fekszik mindenki, és ráadásul kiszállni se tudok menetközben egy ilyen szituban, mert ugye mozgó járműből való kiszállás is, instant fekvést jelent.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák