Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dezfafara81

    csendes tag

    Sziasztok!
    Másfél éves gépem van. Tegnap úgy jártam, hogy NFS Unbound alatt, ahogy véget ért a prológus, kezdődött az első hét, az egyik pálya alatt hirtelen kikapcsolt a konzolom olyan fél óra után (kb. 5 órát játszottam vele eddig összesen). Áramszünet nem volt, van egyébként szünetmentesem is, a tévé/modem az bekapcsolva maradt, tehát nem ez volt a baj. Utána be tudtam kapcsolni szerencsére, és adatbázis építése után más játék alatt 2 órás játék után nem volt ilyen probléma.
    Mióta meg van a PS5, ilyen még nem fordult elő, hetente takarítom a port róla, 1 év után 2022 decemberében a burkolatot levéve nagyjából ki is lett takarítva, tehát nem hiszem, hogy a túlmelegedés a probléma. Nyitott asztalban van, elől/hátul/oldalt rendesen szellőzik, nem is volt nagyon meleg a történtekkor. Utána néztem a fórumokon, írják, hogy ez a probléma ennél a sz*r NFS-nél fordul elő néhány PS5-ön és azóta sem javították, szóval le is töröltem a 'csába.
    A kérdésem az lenne, hogy okoz ez nagy gondot, hogy kikapcsolt 1x így hirtelen, mintha csak úgy kihúztam volna a hálózatból (SSD, mentések tönkremennek)? Illetve ha sűrűn törlök, installálok játékokat (néha hetente, ha megunom a meglévőket) okozhat ugyanilyen problémákat (SSD, mentések tönkremennek).

    Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák