Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ripla

    őstag

    válasz markknight #164018 üzenetére

    #164020Elderath

    Csak magamat tudom ismételni, kérlek benneteket, próbáljátok meg értelmezni amit leírtam.

    "Eltelt majdnem 3 és fél év a konzol megjelenése óta, és egy kézen meg lehet számolni hány darab olyan játék érkezett, ami kifejezetten a PS5 széria miatt készült el, nem remake, nem remaster és nem multiplatform."

    Megpróbálom jobban körbeírni, hátha... arról beszélek, hogy olyan játék ami kifejezetten azért készül, hogy megmutassa mi az a maximum, amit ki lehet sajtolni a PS5 hardveréből, abból a fentebb említett 2 játékot tudtam csak mondani (Ratchet & Clank - Rift Apart, és a Horizon Forbidden West), mert nem nagyon van más. Még így 3 és fél év eltelte után sem.
    Próbáljuk meg kihúzni erről a képzeletbeli listáról az olyan címeket, amik megjelennek más platformokra is, illetve remake vagy remaster címek. Akármilyen irányból próbálom ezt megközelíteni, rettentően vérszegény a felhozatal. Az általam elvárt kritériumok alapján, miszerint PS5-öt megizzasztó és elsősorban PS5-re fejlesztett játékokat szeretnék látni, a felhozatal a sor legvégén kullog, lemaradva, valahol a kanyar mögött.
    Ezt a Stellar Blade-t se hozzuk már fel légyszi, ahhoz képest hogy PS5-re készült, egyszerűen kevés amit ad, ismét csak a kedvenc példám, Horizon F. D., hasonlítsuk már össze a kettőt, a Horizon ahogy kinéz, az úgy hozza ki a maximumot a gépből, mint ahogy a PS4-el tette a Last of Us 2. Na ilyen játékokat szeretnék látni egy jelenkori "állítólag" csúcskonzoltól.
    Nem tudom ez kinek a sara, a fejlesztőké vagy a Sony fáradt bele az egészbe, de valami nagyon nem stimmel.
    Jim Ryan hálistennek áprilisban lelép és otthagyja a Sonyt, remélhetőleg egy olyasvalaki jön utána aki érti is, hogy mit várnának el a játékosok egy célorientált hardvertől.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák