- Szárba szökken a Galaxy Buds 3 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 frissítésgaranciát, a 16 szép rendereket kapott
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- KuKirin G4 - a sebesség ára
- Az Apple is mesterséges intelligenciával turbózza fel a teljes kínálatot
Hirdetés
-
Atlasszal készül a HMD a középkategóriába
ma Alulról építkezik újra a finn márka, a HMD Atlas már 5G modemmel érkezik.
-
UbiForward24 - Jön az Anno 117: Pax Romana
gp Folytatódik a híres sorozat, jövőre egy teljesen új epizóddal jelentkeznek a készítők.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ha már szóba került a seasoning (nem tudom magyarul hogy nevezik), ott elvileg ugye minden használatkor kellene rakódnia rá extra rétegeknek és idővel egyre erősebbnek kellene lennie. Az mitől lehet, hogy nálam ez inkább fordítva van? Használattól inkább gyengül a bevonat.
Nem wok, hanem öntöttvas serpenyő, de az elv ugyanaz.
Csinálok benne egy steak-et mondjuk vajon és úgy veszem észre, hogy bármi lesül benne, az mintha kormolná a bevonatot és onnantól a fényes fekete helyett kapok egy matt feketét - ami meg már nem lesz tapadásmentes és a fene megette az egészet...
Ilyenkor az se segít ha megint kiégetem olajjal. Vissza kell dörzsölni fémig szinte ilyenkor. Nagyon macerás...
Olajból és zsiradékból se teszek bele hamisítványt, mert az is inkább csak kárt okoz benne. Oliva olajjal szoktam kezelni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen